Milyen az applikáció?

Mondja el a fejlesztőknek a véleményét a Kerepes Város applikációról

Hirdetmény díszpolgári cím adományozására

Hirdetmény a díszpolgári cím alapításáról, adományozásának és visszavonásának rendjéről a díszpolgári cím alapításáról, adományozásának és visszavonásának rendjéről szóló 26/2015.(X.1.) önkormányzati rendelet 2/A. § (3) bekezdése alapján KEREPES VÁROS DÍSZPOLGÁRA CÍM adományozására.

Téli igazgatási szünet

A Kerepesi Polgármesteri Hivatal 2021. december 22-től, 2022. január 3-ig téli igazgatási szünetet tart. Halálesettel kapcsolatos sürgős ügyintézésben hívják a 0620-559-8902-es telefonszámot! Megértésüket köszönjük!

Tájékoztató az oltásokkal kapcsolatban

A megnövekedett forgalomra való tekintettel az eddigi COVID védőoltás adását a felnőtt háziorvosi rendelők nem tudjuk biztosítani. A védőoltásokért kérjük forduljanak az oltópontokhoz.

Tájékoztató a közmeghallgatásról

Kerepes Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2021. december 16-án közmeghallgatást tartott. A közmeghallgatáson felmerült kérdésekre, problémákra vonatkozóan Gyuricza László Róbert Polgármester Úr megbízásából az alábbiakról tájékoztatom Önöket.

FIGYELEM: Változás a felnőtt háziorvosi ellátásban

Kerepes Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. január 1-től a Wéber Ede utca 1. sz. alatti 3. sz. háziorvosi körzethez (dr. Vincze Lajos) tartozó betegek átmenetileg az alábbi megosztásban jogosultak igénybe venni a háziorvosi szolgáltatást:

Oldalak

Scroll to Top