Községi zárlat - állategészségügyi határozat

Községi zárlat - állategészségügyi határozat

Községi zárlatot rendeltek el a mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző betegség miatt Kerepes teljes közigazgatási területére vonatkozóan.

A teljes határozat a lenti szövegre kattintva megtekinthető.

Tájékoztatás hulladékgyűjtés fennakadásáról

A Zöld Híd B.I.G.G. NKft. tájékoztatja a lakosságot, hogy július 3-án a bernecebaráti telephelyhez tartozó települések ellátását biztosító gyűjtőjárművek közül élet és közúti biztonság veszélyeztetési okokból két járművet kivontak a forgalomból. Ez fennakadásokat okozhat a megszokott gyűjtési rendben. A kiesés pótlására az NKft. az alvállalkozóinak a segítségét is igénybe veszi.

Határozat az afrikai sertéspestisről

Határozat az afrikai sertéspestisről

Az Aszódi és Gödöllői Járások területe (vadászterületek szerint) jelenleg a magas és közepes kockázatú területek közé került besorolásra. Kerepes részben közepes, részben magas kockázatú, vegyes besorolású területhez tartozik. A vegyes kockázatú területbe tartozó településeknél a PMKH Gödöllői Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a magas kockázatú területre vonatkozó előírásoknak megfelelően jár el.

Irány a Sereg!

Irány a Sereg!

Felhívás önkéntes tartalékos katonai szolgálatra!

„A honvédelem nemzeti ügy!”

 

Hazánknak szüksége van olyan önkéntes tartalékosokra, akik tanulmányaik, vagy civil foglalkozásuk megtartása mellett támogatják a honvédelem ügyét!

Szereti a kihívásokat és szeretne tenni otthona és környezete biztonságáért? Kipróbálná a katonai szolgálatot? Jelentkezzen önkéntes tartalékos katonának!

Tájékoztató a lakossági lomhulladék ingyenes átvételéről

Tájékoztató a lakossági lomhulladék ingyenes átvételéről

A lakosság 2018-ban az Ökörtelek- völgyi Hulladékkezelő Központban adhatja le a háztartási lomot 7 és 15 óra között június 23-án, július 7-én és 21-én, augusztus 4-én, szeptember 1-jén, 15-én, 29-én, október 13-án és 27-én.

A lomhulladékot kizárólag

- magánszemélyek adhatják le a fenti időpontokban.

Víznyomás csökkenés várható

ÉRTESÍTŐ!

Értesítjük a Tisztelt Fogyasztókat, hogy

2018. április 17- én és 18-án, 8.00 – 14.00 között

hálózat karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés várható Kistarcsa és Kerepes egyes területein.

A visszakapcsolást követően a víz zavarossá válhat, amely nem káros az egészségre, ülepítés után fogyasztható.

Türelmüket, megértésüket köszönjük!
DPMV Zrt.

Sikerrel zárult a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés aláírásgyűjtése

Tisztelt Polgármester Úr!

2018. április 3-án lezárult a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés (Minority Safepack) aláírásgyűjtése. Örömmel értesítjük, hogy sikerült összegyűjteni a szükséges számú támogató aláírást, így a több mint 50 millió őshonos nemzeti kisebbséghez tartozó személy nyelvhasználati és kulturális jogainak ügye az Európai Bizottság elé kerül.

Lezárult a jegyigénylés a Forma1-re

Tisztelt Lakosság!

Ezúton értesítem Önöket, hogy a 2018. évi Hungaroringen megrendezésre kerülő Forma1 Magyar Nagydíjra a mai napig bezáróan összesen 133 személy küldte el jegyigénylését. Tekintettel az eddig beérkezett kérelmek, valamint az előreláthatólag kiosztható belépők darabszámára (70 db), a jegyigénylés lehetőségét a mai nappal lezárom.

Tájékoztatom Önöket, hogy a beérkezett kérelmek rögzítésre kerültek, egyben további tájékoztatásig az igénylők szíves türelmét kérem.

Kerepes, 2018.03.27.

Oldalak

Scroll to Top