Tájékoztatók a téli időszak veszélyeivel kapcsolatosan

November utolsó vasárnapján kezdetét veszi az adventi időszak, elkezdődik a karácsonyra való készülődés, meggyullad az adventi koszorún az első gyertya, megérezni a fenyőkoszorú illatát, meghittebbé varázsolják a lakást fényfüzérekkel, mécsesekkel. Talán bele sem gondol, mindez mennyi veszélyt hordoz magával. Az adventi időszakban megkétszereződik a lakásban keletkező tűzesetek száma. Hogy mik a leggyakoribb kiváltó okok, és mit tehet a lakástüzek csökkentése érdekében?

 

Álláshirdetés takarítói munkakörre

Kerepesi Polgármesteri Hivatal felvételt hirdet határozatlan időtartamú heti 30 órás részmunkaidős munkaviszony keretében takarítói feladatok ellátására.

 

Ellátandó feladatok

  • Irodai helyiségek takarítása, tisztán tartása
  • Közösségi területek, konyhák, mosdók takarítása
  • Időszakos nagytakarítás
  • Egyéb alkalmanként jelentkező feladatok

 

Elvárások, gyakorlat

Jegyzői felhívás a társasházak közös képviselőinek

A 2003. évi CXXXIII. Társasházi törvény és a 155/2015. (VI. 25.) a jegyző társasházak feletti törvényességi felügyeletének eljárási szabályairól szóló kormányrendelet értelmében a társasházak működésének, a társasház szerveinek – beleértve a közös képviselőt - és e szervek működésének törvényességi felügyeletét a jegyző látja el.

 

Meghívó Közmeghallgatásra - 2021. december 16.

MEGHÍVÓ

Kerepes Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2021.december 16-án (csütörtökön) 1800 órai kezdettel KÖZMEGHALLGATÁST tart.

 

A közmeghallgatás helyszíne: SZABÓ MAGDA MŰVELŐDÉSI HÁZ ÉS KÖNYVTÁR
2144 Kerepes, Templom u. 3. színházterme

 

A közmeghallgatás napirendi pontjai:

  • Helyi közügyeket érintő közérdekű lakossági kérdések és javaslatok

 

Kerepes, 2021. november 12.

Meghívó "Társasházak napja" online konzultációra

Tisztelt Közös Képviselő Úr/Asszony!

 

Ezúton tájékoztatom és tisztelettel meghívom a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gödöllő Katasztrófavédelmi Kirendeltsége által "Társasházak napja" címmel szervezett rendezvénysorozatára, online konzultációs napra.

 

Időpont: 2021. november 24-26

.

Felhívás szépkorúak ajándékozására

Tisztelt Kerepesi Lakosok!

 

Városunkban évek óta hagyomány, hogy a 90 év feletti helyi lakosokat az ünnepi alkalmakkor köszöntjük. Ezen nemes gesztust tovább örökítve, az idősek iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen Kerepes Város Önkormányzata újfent felhívást hirdet a szépkorúak karácsonyi ajándékozására.

 

Nefelejcs utca és Széphegyi út aszfaltburkolatának felújítása

Tisztelt Lakosság!

 

Az Önkormányzat ebben az évben pályázat útján támogatást nyert a Nefelejcs utca és Széphegyi út aszfaltburkolatának a felújításásra, a sérült útszakaszok javítására. A munkák kivitelezése 2021. november 3-án indul. A kivitelező a munkák megezdése előtt utcánként értesíteni fogja a lakosságot. A munkák befejezési határideje 2021. november 30-a. A kivitelezés ideje alatt az esetlegesen okozott kellemtelenségért kérjük a lakosság türelmét és megértését.

 

Tájékoztatás

 

Tájékoztató!

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatom, hogy Kerepes Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2019. (III.29.)

Önkormányzati rendelete 3 § (1)-es bekezdése értelmében a behajtási engedély kérelmeket az alábbi módokon tudja benyújtani:

Természetes személy esetén:

A Kerepesi Polgármesteri Hivatalban újraindul az ügyfélfogadás!

TISZTELT ÜGYFELEINK!

 

A Kerepesi Polgármesteri Hivatalban újraindul az ügyfélfogadás.

A vonatkozó jogszabályok figyelembevételével, a higiéniés szabályok betartásával maszkban és kézfertőtlenítő használatával lehet ügyeket intézni ügyfélfogadási időben.

A hivatal ügyfélfogadási rendje:

Hétfő:   8:00 - 12:00

              13:00 – 17:30

Szerda: 8:00 - 12:00

              13:00 – 16:00

Péntek: 8:00 - 12:30

 

Oldalak

Scroll to Top