Bizánc vagy Róma? Rendületlenül!

Bizánc vagy Róma? Rendületlenül!

Hazánk születésnapján az augusztus 20-i tűzijáték után üveg Gyöngyösi bort nyitottam, majd Frajna András kerepesi esperes által megáldott kenyeret szeltem, rászórtam csipetnyi parajdi sót aztán nyeltem, ittam rá és elszorult a torkom. A világ közepébe képzeltem magamat, de Európáéba mindenképpen.

Szilasligeti Közösségi Ház felújítása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szilasligeti Közösségi Ház felújítási munkák miatt 2018. augusztus 8 és 19 között zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
További információ: Forrás Művelődési Ház, info@kerepesmuvhaz.hu T: 06/20 559 89 21 vagy 28/ 560 360

Ki lesz Pest Megye Szépe?

Ki lesz Pest Megye Szépe?

A „Pest Megye Szépe„ versenyre hazánk legnagyobb megyéjének összes településéről jelentkezhetnek a hölgyek.

A verseny hivatalos weboldala: www.pestmegyeszepe.hu , ahol bővebb információt találnak.

Módosul a H8 HÉV közlekedése

A MÁV-HÉV Zrt. tájékoztatása

2018. június 30. és július 26. között Mogyoród és Ganz-kitérő között pályafelújítási munkák miatt a H8 sz. HÉV közlekedése módosul.

Álhír terjed a lakossági energetikai beruházások kapcsán

Álhír terjed a lakossági energetikai beruházások kapcsán

Egyes hiteltelen, impresszummal sem rendelkező álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amelyek a "Hazai Hatékonyság 2" javaslatcsomag tartalmát meghamisítva, azt egy kihirdetett lakossági energetikai pályázatként mutatják be. 

A Magyar Energiahatékonysági Intézet elhatárolódik a tartalomtól és azt javasolja mindenkinek, hogy ellenőrizze az információ forrását, mielőtt továbbterjeszti a hírt.

MÁV-HÉV közlekedés változás hétvégén

A MÁV-HÉV Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. május 12-én és 2018. május 13-án a H8 és H9 HÉV az Örs vezért tere és Nagyicce között végzett pályakarbantartási munkák miatt nem közlekedik, az utasokat pótló autóbuszok szállítják.

Felhívás a kerti permetezésről

Felhívás a  kerti permetezésről

A tavaszi kerti munkálatok vele járója a fák, bokrok, növények permetezése, azonban ez a tevékenység hétvégén, főleg erős szélben zavaró lehet mások számára. Dr. Vaszil László képviselő felhívása a kerti permetezésről.

Határtalanul, Magyarok! - Lengjen a Zászló!

Határtalanul, Magyarok! - Lengjen a Zászló!

Milliók értették meg, hogy, ha a Hazáról van szó, ha a Nemzetről és benne a Családról, illetve a Kereszténységről van szó, akkor „Mindnyájunknak el kell menni!”.  És elmentünk. Mert most nem a kormányváltás volt az elsődleges szándék az ellenzék részéről, hanem, ha nem sikerül, akkor akár nemzetváltás is kijöhetett volna a sor(o)sdöntő szavazásként emlegetett esemény végén.

Pályázat kárpátaljai utazáshoz

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

KÁRPÁTALJAI UTAZÁSI PROGRAM

A Rákóczi Szövetség immár 29 esztendeje járul hozzá a Kárpát-medencei magyarság sokoldalú támogatásához, a határon átnyúló magyar-magyar kapcsolatok erősítéséhez, többek között azzal, hogy a Szövetség minden évben számos nyári tábort, találkozót, konferenciát, tanulmányutat szervez határon túli és magyarországi diákok részvételével.

Oldalak

Scroll to Top