Iskolánk rövid bemutatása

Sportolási lehetőségeink kiemelkedőek. Heti rendszerességgel van úszásoktatás második évfolyamtól a kistarcsai uszodában, a szállítást az iskola külön buszokkal oldja meg. Emellett a magasan képzett testnevelő pedagógusaink által vezetett rendszeres testnevelés-órák is magas színvonalon zajlanak.

A 2012/2013-as tanévtől iskolánkban német nemzetiségi oktatás folyik felmenő rendszerben.  A heti 5 óra nyelvtanulásnak köszönhetően diákjaink eredményesen vesztnek részt különböző nemzetiségi versenyeken. Nagy hangsúlyt helyezünk ugyanakkor az angol nyelvű képzésre is, az első évfolyamtól kezdve van lehetőség angol nyelvű szakkörön való részvételre, amelyet a negyedik évfolyamtól induló nyelvi képzéseink tesznek teljessé.

Iskolánkban továbbá lehetőség van a művészetek különböző ágait elsajátítani, zenét tanulni valamint tanórai kereteken belüli a tánctanulási lehetőség is adott. A művészeti képzés zenei ágazatát képviseli az énekkar, a szolfézs és hangszeres oktatás (fuvola, zongora, gitár). Ünnepségeinket iskolánk énekkara teszi színesebbé.

Informatikatermünkben jól felszerelt, modern gépek várják a tanulni vágyókat, interneteléréssel, valamint folyamatosan történik az osztálytermekben a számítógépek elhelyezése, amellyel az oktatás és tanulás is könnyebbé válik.

Iskolánk területén megtalálható továbbá egy rendkívül szép park is, amelyben tó, illetve különböző különleges növények várják az érdeklődőket. A parkon kívül is sok fával, szabad területtel, játszótérrel és kültéri kosárlabda-pályával rendelkezik intézményünk, amelyeket szabadon igénybe vehetnek a helyi lakosok is.

Iskolánk honlapján megtalálhatják az aktuális információkat, programajánlókat és élménybeszámolókat.

Elérhetőségeink:
2144 Kerepes, Vörösmarty utca 2.

06 28 560 440

https://kerepes-szechenyi.hu/​

titkarsag@kerepes-szechenyi.hu 
Rövid videó iskolánkról:
 

Scroll to Top