Futballpálya felújítás és futókör

Futballpálya felújítás és futókör

 

Folyamatos a futballpálya felújítása. A polgármester elmondta, hogy jelenleg a talaj javítása és az öntözőrendszer kiépítése zajlik. Várhatóan jövőre már újra elkezdődhetnek az edzések.

A polgármesteri hivatal július 2-án zárva tart

TISZTELT  LAKOSSÁG!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy

a Kerepesi Polgármesteri Hivatal

2018. július 2-án

(hétfőn)

Felhívás a parlagfű irtásáról

Felhívás a parlagfű irtásáról

 

Tisztelt Lakosság!

 

Az egészséghez való alapjog és az egészséges környezet biztosítása érdekében közös célunk, hogy a parlagfű elszaporodását és virágzását az allergén pollentermelése miatt megakadályozzuk. Ezen gyomnövény pollenje az arra érzékeny egyéneknél súlyos allergiás megbetegedést válthat ki, a mezőgazdaságban is jelentős károkat okoz, ezért a növény irtása, a földterületek fertőzöttségének eredményes visszaszorítása törvényileg előírt feladat.

Kivonulás a testületi ülésről

Kivonulás a testületi ülésről

A polgármester tájékoztatása a június 14-i testületi ülésen történt néhány képviselő kivonulásával kapcsolatban.

Pedagógusnap Kerepesen

Pedagógusnapi díjátadó

A Forrás Művelődési Házban köszöntötték június 8-án pedagógusnap alkalmából városunk pedagógusait.

Franka Tibor polgármester megköszönte a résztvevő tanárok, óvodapedagógusok, nevelők munkáját. Majd elsőnek Téglás Levente óvodapedagógust szólította a színpadra, aki idén januárban érkezett a Meseliget Tagóvoda nevelőtestületébe, jelképesen egy üveg borral díjazta munkáját.

Újabb gyalogátkelőhelyek a városban

Újabb gyalogátkelőhelyek létesülnek a városban

A Hungaroring Zrt-vel együttműködve három helyen építenek ki gyalogátkelőhelyet a városban. A 10 millió forintos támogatást a Hungaroring elsősorban a pálya közvetlen környezetében lévő beruházásokra adja az önkormányzatnak. Így a Béke és Wéber Ede utca, a József Attila és Wesselényi Miklós utca valamint a Mogyoródi út és Alföldi utca találkozásánál létesül gyalogátkelőhely.

Oldalak

Scroll to Top