Gallyazást kezd az ELMŰ

Az Elmű megbízott vállalkozója megkezdi a villamos hálózat ütemezett gallyazási munkálatait településünkön.

A munkálatok Március 29 től kezdik és Május közepéig tartanak.

Babavizet oszt a DPMV Zrt.

 

Frissítés:

Tisztelt kerepesi Kismamák és Anyukák!

 

A holnapi naptól (2021. március 26. – péntek) a Templom u. 3. szám alatt végzett vízosztás során háromnapi vízmennyiség elviletét fogjuk biztosítani.

 

A vízosztás időpontja módosul! Arra minden HÉTKÖZNAP 8 és 16 óra között lesz lehetőség.

MÁV-HÉV gyomirtás

Ezúton értesítjük Önöket, hogy ahogy minden évben, úgy idén is, a vasútüzem zavartalan fenntartásának biztosítása céljából a MÁV-HÉV Zrt. az Önök önkormányzatának területét érintő tavaszi, vegyszeres gyomirtást végez. A gyomirtás a HÉV vonalakat, a HÉV üzemi területeit, az állomásokat, megállóhelyeket, valamint ezek közvetlen környezetét érinti. Az alkalmazott anyag munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap, az anyag a méhekre nem ártalmas, a gyomirtás során a kötelező és szokásos óvintézkedéseket megtesszük.

 

Tájékoztatás buszközlekedésről

Ez úton tájékoztatjuk a tisztelt lakosokat, hogy a szolgáltatóval történő egyeztetés után a buszjáratok a menetrendnek megfelelően fognak indulni, tehát visszaáll a normál, veszélyhelyzet előtti rend a helyi személyszállításban. 

Tisztítsuk meg az országot

Támogatást nyert a település illegális hulladéklerakók felszámolására. A Belügyminisztárium által kiírt Tisztítsuk meg az országot pályázat tisztítási munkáit elvégezték.

Videó a készült munkáról:

https://www.facebook.com/897497500592621/videos/456996445334939

Kiadják a Vörös Kód riasztást.

A várható rendkívüli hideg időre tekintettel vörös kód jelzés lép életbe péntek délelőtt tíz órától, és ennek megfelelően adott esetben fogadniuk kell a hajléktalan embereket a nem nekik fenntartott bentlakásos szociális intézményeknek is - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

Oldalak

Scroll to Top