Kerepesi  Babaliget Bölcsőde

A 2011-ben átadott  Kerepesi Babaliget Bölcsőde mediterrán stílusú épületében minden igényt kielégítő felszereltséggel várja a 0-3 éves korú gyermekeket arra az időre, amíg szüleik dolgoznak.

Négy csoportban játszhatnak, fejlődhetnek itt a családok legkisebb tagjai.

Bölcsődénkben kiemelten fontosnak tartjuk a  családi és bölcsődei nevelés összhangját, a szülők és a kisgyermeknevelők közötti  konstruktív, kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatát, ami elengedhetetlen feltétele a kisgyermekek harmonikus fejlődésének.  Fontos, hogy a gyermekek érdeklődését kielégítsük, hogy minél természetesebben „tanulja” az őt körülvevő világot.

Gazdag játékkészletünk és a hangulatos környezet biztosít  kisgyermeknevelőinknek lehetőséget arra, hogy segítsék a gyermekek személyiségének kibontakoztatását.

A napi bölcsődei élet során, a nevelés különböző területeinek helyzeteit kihasználva, játékos, élményekbe ágyazott, tudatos kezdeményezések valósulnak meg a csoportszobákban, az udvaron, az aulában, a fényszobában, /diavetítési lehetőséggel/ és a sószobában. 

A bölcsődénkbe a jelentkezés folyamatos, férőhelyet a jogszabályi előírásoknak megfelelően tudunk biztosítani.

Jelentkezni szerdánként lehet 9 és 11 óra között, vagy telefonon egyeztetett időpontban. Tel: 06205598912- Kiss Helga bölcsődevezetőnél

A bölcsőde szolgáltatása az időszakos gyermekfelügyelet az üres férőhelyeken, ahová elhozhatják a kicsiket az otthon lévő édesanyák.

Parajdi sószobánkba kedvező feltételekkel várjuk azokat, akik szeretnék kihasználni ennek nagyszerű tulajdonságait. 

A Babaliget Bölcsőde a facebook-on is megtalálható

E-mail címünk: bolcsode@kerepes.hu

Honlapunk: www.kerepesibolcsode.hu

Scroll to Top