A MÁV-HÉV Zrt. tájékoztatása

2018. június 30. és július 26. között Mogyoród és Ganz-kitérő között pályafelújítási munkák miatt a H8 sz. HÉV közlekedése módosul.

A felújítási munkák ideje alatt négy hétvégén: június 30-án és július 1-jén; július 7-én és 8-án; július 14-én és 15-én; valamint július 21-én és 22-én a H8 sz. HÉV szerelvényei rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között közlekednek, változatlan követési idővel. Ekkor H8 sz. jelzéssel pótlóbusz szállítja az utasokat Mogyoród és Gödöllő között; H8SZ jelzéssel pedig igényvezérelt pótlóbusz jár Mogyoród és Szentjakab között. A kerékpárok szállítása csak a H8-as pótlóbuszon megengedett.

2018. július 2-től 2018. július 26-ig hétköznapokon a H8 sz. HÉV az Örs vezér tere és Gödöllő között közlekedik, Mogyoród és Ganz-kitérő között mindkét irányban az Örs vezér tere irányú vágányon, a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. Pótlóbusz ezeken a napokon nem indul. A H8 sz. HÉV menetrendjéről az állomásokon, valamint a MÁV-HÉV Zrt. és a BKK Zrt. honlapján lehet részletesen tájékozódni.

Scroll to Top