Határtalanul, Magyarok! - Lengjen a Zászló!

Milliók értették meg, hogy, ha a Hazáról van szó, ha a Nemzetről és benne a Családról, illetve a Kereszténységről van szó, akkor „Mindnyájunknak el kell menni!”.  És elmentünk. Mert most nem a kormányváltás volt az elsődleges szándék az ellenzék részéről, hanem, ha nem sikerül, akkor akár nemzetváltás is kijöhetett volna a sor(o)sdöntő szavazásként emlegetett esemény végén.

Isten mentsen ettől! ... És Isten mentett, no meg a józan ész. Azt írtam a választás előtt: „Nagy jelentőséggel bír úgy bel-, mint külpolitikai szempontból. Mert ahogyan a kerítésen belül a saját országunkról döntünk, annak nagy visszhangja lesz a határon túl is. A szívünkre és az eszünkre hallgassunk! Mert, ha a történelem mozgatórugóit kutatjuk, akkor a nemzetek érdekeihez érkezünk meg. Érthető tehát, ha számunkra a magyar érdek, „a Haza minden előtt!”

Mi erre szavaztunk. Azok ellen szavaztunk, akik a nemzeti prioritást szerették volna megkérdőjelezni, azok ellen szavaztunk elsöprő többséggel, akik a fejünk felett külső internacionalista erőkkel kokettáltak és kokettálnak tovább. Ráncigálják a macska bajszát. Most a farkincájuknál fogva kipenderítettük őket. Persze ettől még maradnak, szerencsére nem számottevő pozíciókban… És ez volt, és ez marad a célunk.

A magyar nemzeti érdekek képviselete az első hazánk jelenlegi határain belül, és azon túl, szerte a világon, ahol egyetlen nemzettársunk is él. Összeért a lelkünk, kifejeztük érzelmeinket, kifejeztük a biztonság, az értékeink és az őseinktől ránk hagyott örökség iránti feltétlen felelősségünket. Köszönöm a kerepesi választópolgárok egyértelmű döntését.

Magyarok! Határtalanul lengjen a nemzeti trikolór!

Franka Tibor polgármester

Scroll to Top