Nem könnyű, de annál fontosabb témával, a "Női minőség gyógyítása" meditációval folytatódik március 26-án, hétfőn 17:30-kor a Szivárványfény meditáció sorozat a Forrás Művelődési Házban. Hormay Nóra terapeuta, önismereti tanácsadót kérdeztük az általa vezetett meditáció témájáról.

"A női minőségben esett kollektív sérüléseken dolgozunk, így minden nőnek javára válik. Kiváltképp ajánlom ezt a meditációt azon nők számára, akik a női minőségünkben elszenvedett sérüléseikben szeretnének gyógyulni.
- nőként nem tudják megélni a női minőség finomságát,
befogadó, gondoskodó minőségét
- szexualitásukat nem tudják szabadon megélni, ehhez kapcsolódóan tele vannak félelemmel, vagy neveltetésből adódó korlátokkal
- a női szervekhez kapcsolódó bármilyen problémával, betegséggel küzdenek
- folyton alárendelt, esetleg abuzív párkapcsolatokat választanak maguknak
- erőszak vagy molesztálás áldozatai voltak
- vagy a fentieket női felmenő családtagjaik élték meg.
Van, hogy ezeknek a sérüléseknek tudatában vagyunk, de sokszor fogalmunk sincs, hogy elakadásainknak mi a háttere. Előfordulhat, hogy ezek a sérülések nem ebből az életből erednek, hanem a női minőség kollektíven elszenvedett fájdalmából, elnyomásából, sérüléseiből, vagy előző életek keserves megéléseiből."

A téma "népszerűsége" miatt nagy érdeklődés várható, ezért mindenképpen előzetes bejelentkezést kérnek az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Forrás Művelődési Ház 28/ 560 360 vagy 06/30-350-9918, szivarvanycsoda@gmail.com

Scroll to Top