Tájékoztatás adózást érintő változásról

Tájékoztatás adózást érintő változásról

 

A gépjárműadót érintő változások

 

Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény értelmében 2021. január 1-jétől a gépjárműadóval kapcsolatos adóhatósági feladatokat az állami adó- és vámhatóság (NAV) látja el.

 

Tájékoztatás lakossági tüdőszűrés elhalasztásáról

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a háziorvosok véleménye alapján, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban az idei évben, az Önkormányzat által ingyenesen biztosított lakossági tüdőszűrésre egy későbbi időpontban - a koronavírus járvány mérséklődésével - fog sor kerülni.

 

Megértésüket köszönjük.

 

Dr. Czékus Réka

jegyző

 

Tájékoztatás síkosság-mentesítési kötelezettségről.

 

 

Tisztelt Lakosság!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a rossz idő beálltával az önkormányzati rendeletekben (16/2020. (IX.25.) a közösségi együttélés alapvető szabályairól és ezek elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló rendelet, valamint a 15/2020 (VIII. 28.) a helyi környezet és természet, valamint fás szárú növények védelméről szóló önkormányzati rendelet) leírtak szerint, az ingatlan tulajdonos feladata az ingatlan előtti területen a fagymentesítő eszközök használata és az ingatlana előtti közterület síkosság-mentesítése.

 

Tájékoztatás a Formula 1 magyar nagydíj futammal kapcsolatban

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy nem rendelkezünk információval arról, hogy az idei évben megrendezésre kerül-e a Formula 1 magyar nagydíj, ezért addig, amíg a Hungaroring Sport Zrt.-től erre vonatkozóan nem kapunk pontos információt, nem fogadunk el jelentkezéseket sem.

A Hungaroring Sport Zrt. futamra vonatkozó tájékoztatása után lesz csak lehetőség jelentkezni, addig kérjük az Önök türelmét és tájékoztatásunk szíves elfogadását.

 

Tisztelettel:

Kerepes Város Önkormányzata

Tájékoztatás év eleji hulladékszállítás változásról!

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2021.01.01-én pénteken nem lesz hulladékszállítás Kerepesen, helyette 2021. 01.02-án történik a gyűjtés!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tisztelettel:

Zöld Zöld Híd B.I.G.G. Ügyfélszolgálat

 

Álláspályázat segédfelügyelői munkakör betöltésére!

Kerepesi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet

segédfelügyelői munkakör betöltésére

 

A munkaviszony időtartama: Határozatlan idejű munkaviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 2144, Kerepes Vörösmarty utca 2., valamint Kerepes közigazgatási területe

Oldalak

Scroll to Top