Mindenkinek vannak álmai, de a megvalósítás nem mindig sikerül, hiszen a teremtésnek is vannak megfelelő technikái. Most lehetőség van a vágyaink magjait a tudatalattiba elültetni, hogy hatékonyan segítsük a megvalósulásukat.

A teremtő meditáció célja, hogy vágyaink megvalósulásához a magvakat a megfelelő „táptalajba” ültessük el, mindezt egy könnyen végezhető, vezetett, fekvő meditáció (ülni is lehet) keretében.

Ahogy egy magnak szüksége van nedvességre, táptalajra, napsütésre ahhoz, hogy új növény hajtson ki belőle, ugyanúgy vágyaink megteremtéséhez is szükség van különféle támogató körülményekre és energiákra, ahhoz, hogy valóra váljanak. Legfontosabb, hogy legyen képünk arról (tudjuk vizualizálni), hogy mi is az, amit szeretnénk, illetve fontos, hogy érzéssel át tudjuk érezni a megvalósulás örömét. A vágyaink magjait ezekkel a pozitív érzésekkel a tudatalattiba kell elültetnünk, hogy esélyt adjunk a megvalósulásnak. Kell hozzá földelés, amit a 4 elem meditáció keretében már megtanultunk. A program során megtanulunk még pár technikát, amivel segíthetjük az álmok, célok valóra válását.

Hozz magaddal valamit, amire feküdni tudsz (pl. jógamatrac) és egy pokrócot, vagy kendőt, ha meleg lesz!

Részvétel díja: 3.500 Ft
Részvételi szándékodat kérlek jelezd: 28/ 560 360
Hormay Nóra 30/350-99-18 szivarvanycsoda@gmail.com
Ha bármi kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal.
Időpont: 2018. május 14. Hétfő 18:30 – 20:00
Helyszín: Szilasliget Közösségi Ház, Kerepes, József Attila park 3, 2145
(Szilasliget HÉV megállótól pár lépésre)

Várlak sok szeretettel
Hormay Nóra
lélekgyógyász, önismereti tanácsadó
www.szivarvanyterapia.hu

Scroll to Top