Szivárványfény gyógyító meditáció és beszélgetés sorozat indul a Forrás Művelődési Házban február 27-től. A vezetett meditációkat Hormay Nóra terapeuta tartja. Bejelentkezés szükséges. Az első alkalom: február 27-én, kedden 17:30-kor lesz, témája: a MEGBOCSÁTÁS.

"Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, aki szeretné elsajátítani a meditáció technikáját vagy csak szeretné jobbá, könnyebbé tenni saját életét. Semmilyen előképzettség nem szükséges. Kezdők számára is könnyen végezhető fekvő, vezetett meditációs gyakorlat, melyben mindig egy előre megadott témán dolgozunk. Mindenkinek vannak sérelmei, amiket dédelget és hátráltatja életében, vagy lelkiismeret-furdalása valamiért, amit szeretne feloldani. Ezeken dolgozunk ez alkalommal. Hozz magaddal valamit, amire feküdni vagy ülni tudsz (polifoam vagy jóga matrac) és egy pokrócot!"

Részvétel díja: 3.500 Ft / alkalom

A programra jelentkezni, valamint kérdés esetén a Forrás Művelődés Háznál, illetve az alábbi elérhetőségeken lehet: Hormay Nóra 30/350-99-18, szivarvanycsoda@gmail.com

Scroll to Top