Sokszínű Kerep-est, avagy Kultúrházak éjjel-nappal

Február 2-án és 3-án KEREP-EST! A Kultúrházak Éjjel-nappal rendezvény keretén belül a Forrás Művelődési Ház közösségi programokkal várja az érdeklődőket pénteken 17 órától, ahol barátságos vetélkedőn vehetnek részt, majd egy kis testmozgás következik. A rendezvény szombaton 18 órától kulturális programokkal folytatódik: bábszínház, teaház, táncház színesíti a kétnapos esti rendezvénysorozatot. A Forrás Művelődési Ház ajánlója:

"Kerepes idén is csatlakozott a nagy országos kulturális programsorozathoz, melynek idei mottója „Helyben van a sokszínűség”. Ehhez híven a kétnapos rendezvénysorozat során mi is sok-sok, minden korosztályt megszólító, különböző stílusú programot tervezünk.

A rendezvény február 2-án, pénteken 17.00 órától a Kerepesi Nagy Megmérettetéssel veszi kezdetét. Ez egy különösebb felkészülést nem igénylő, nem műveltségi és nem is komoly fizikai erőt kívánó vetélkedő, hanem elsősorban humoros, kreatív bajnokság és felhőtlen szórakozás.

Ezt követi egy nyilvános és nyitott edzés a Gymstick Csilla Team vezetésével, melyhez bárki csatlakozhat. A rendezvény folytatásaként szombaton 18.00 órától a Maszk Bábszínház családi bábjátékát tekinthetjük meg. Ezt követően teaházba invitáljuk az érdeklődőket, majd egy moldvai táncházzal zárjuk az éjszakát, ahova minden táncoslábú kicsit és nagyot, öreget és fiatalt várunk."

 

Scroll to Top