A kerepesi városvezetés panasszal fordult a DTKH-hoz a Szabadság útról el nem szállított zöldhulladékos zsákok miatt. Az alábbi választ kaptuk, amiben kérik a tisztelt lakosságot, hogy ügyfélszolgálatuk felé a tapasztalt problémákat jelentsék be. https://dtkh.hu/ugyfelszolgalat
Tisztelt Alpolgármester Úr!
A 2021. november 2-ai jelzésüket Kerepes, Szabadság utca zöldhulladék gyűjtésének vonatkozásában köszönjük, ezzel kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni.
A múlt heti elszállítás dátuma, 2021. október 29-e alkalmával egyetlen Ügyfélbejelentés érkezett Társaságunk felé, miszerint nem szállítottuk el a zöldhulladékot, melyek a régi Zöldhíd logóval ellátott zsákban kerültek elhelyezésre az ingatlan elé.
Tiszteletteljes kérésünk a lakosság felé, hogy amennyiben a szállítással kapcsolatos problémát/ elmaradást érzékelnek, úgy azt minden esetben jelentsék be az Ügyfélszolgálatunkon a mielőbbi és hatékony problémamegoldás érdekében.
Szeretném tájékoztatni továbbá, hogy szállítási osztályunk a Szabadság út ellenőrzését, és a közterületen található zöldhulladékok begyűjtését elvégezte.
Együttműködésüket és megértésüket köszönjük, az esetleges kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!
Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
Scroll to Top