Közmeghallgatásra tájékoztató a Műszaki Iroda közreműködésével a Közbeszerzési eljárásokról

A Vörösmarty, Alföldi, Juhász Gyula utcák útépítés és csapadékvíz - elvezetés, az Alföldi utcai parkolók, Magtár tér útépítés és csapadékvíz-elvezetés, Dessewffy, Mártírok útja felújítási munkáival kapcsolatos közbeszerzési eljárás nyertes Ajánlattevője az ÁR-LA Kft.1164 Budapest, Szabadföld út 79.

1. Alföldi-Vörösmarty-Juhász Gyula u. építése, csap.víz, Alföldi utca É-i oldalán parkoló építése 

   nettó 73.318.464 Ft + Áfa,                                                                             br. 93,12 M Ft

2. Dessewffy utca út, járda, vízelvezetés építési munkái

   nettó 47.783.330 Ft + Áfa,                                                                             br. 60,7 M Ft

3. Mártírok útja út, járda, vízelvezetés építési munkái     

   nettó 125.485.006 Ft + Áfa,                                                                          br. 159,4 M Ft

4. Magtár tér útépítés, csapadékvíz elvezetés                       

  nettó 23.596.836 Ft + Áfa,                                                                             br. 30 M Ft                                                                                                                                                                                     

 

Kerepes Város Önkormányzatának 2018. évi költségvetéséről szóló 4/2018 (III.12.) számú rendelete tartalmaz fedezetet útépítési munkálatokra az Alföldi utcai tömbre és a Mártírok utca építési munkáira. A munkálatok 2 utcára az idei évben megkezdődnek és ha az időjárás megengedi be is fejeződnek.

A Dessewffy utca átcsúszik a 2019-es évre a Magtár tér kivitelezésével együtt.

Járda felújítás Szilasi HÉV állomás és Szabadság úton 11 M Ft.

A Szőlő sorra vezető járda a közbeszerzési eljáráson érvénytelen ajánlatot kapott, így az eljárás része eredménytelen lett, ezért beszerzési eljárást folytattunk le, de kivitelező hiányában egy magas értékű ajánlat érkezett, aminek következtében eredménytelen lett ezen eljárásunk is fedezet hiányában. A Képviselő - testület döntése alapján új beszerzési eljárást folytatunk le melyről a testület az októberi ülésén dönt.

Közbeszerzési eljárást folytattunk az Alföldi utcai járda és gépkocsi behajtók valamint a Sólyom utcai járda és HÉV síneken gyalogos átkelő kivitelezése tárgyában.

Alföldi utca vonatkozásában RELIED Bau Kft. (1164Budapest, Lassú u.1.) és ROK - LA Kft. (1164 Budapest, Fenőkő u.2/b.) közös Ajánlattevők ajánlata szerinti nettó 29.613.805 Ft + ÁFA,  ellenszolgáltatási összeggel nyerték el a kivitelezési munkát, bruttó 37,7 M Ft.

Az Alföldi utcai járda ( Mogyoródi út és Szilasligeti út között, az út mindkét oldalán) kivitelezése a nyáron elkészült.

Sólyom utcai járda kivitelezését az Aszfalt Burkolat Kft. (2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u.48.) Ajánlattevő nyerte le, az ajánlata szerinti nettó 61.635.167 Ft + Áfa ellenszolgáltatási összeggel, bruttó 78,3 M Ft.

A Sólyom utcai járda kivitelezése folyamatban van és időben még húzódni fog a MÁV - HÉV Zrt és az önkormányzat között kötendő megállapodás miatt valamint a HÉV síneken kivitelezendő gyalogátkelő kivitelezése miatt.

2 gyalogátkelőhely Véber Ede és Mogyoródi úton bruttó 18 M Ft.

Szintén közbeszerzési eljárást folytattunk le a Csicsergő Óvoda régi épületszárny tetőfelújítása és külső hőszigetelése vonatkozásában.

A nyertes Ajánlattevő a HU-FER Kft. 1148 Budapest, Örs vezér tere 1. 3/19. gazdasági társaság, a nettó 19.240.811 forint + Áfa értékű ajánlati összeggel, azaz br.24,5 M Ft.

A szerződés aláírása folyamatban van. Ezen beruházásnak az idén be kell fejeződnie, mivel ez pályázati pénzből valósul meg.

 

Készülnek az új egészségközpont tervei idén szeretnénk engedélyeztetni.

 

Pályázaton nyertünk a Meseliget Óvoda felújítására bruttó 30 Millió Ft – ot, amely felújítást 2019 évben végzünk el.

 

A fenti munkák összesen kerekítésekkel meghaladják a bruttó 540 millió Ft-ot

 

Franka Tibor

polgármester

 

 

Scroll to Top