Tisztelt Kerepesiek!

 

Kerepes Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. január 1-től a Wéber Ede utca 1. sz. alatti hármas számú háziorvosi körzethez (dr. Vincze Lajos) tartozó betegek átmenetileg az alábbi megosztásban jogosultak igénybe venni a háziorvosi szolgáltatást. 
A rendelési időn belül telefonos időpontegyeztetés szükséges. 

A háziorvosokkal kapcsolatos további információt, illetve a rendelési időket ITT olvashatja, valamint tájékoztatást a szabadságolásukról és a helyettesítésükről a Kerepes Város applikációban talál.

 

FONTOS: A más körzetből Vincze doktor úrhoz átjelentkezett betegek a körzetük eredeti orvosához tartoznak, melyet a hatályos 17/2019 (IX.4.) a háziorvosi körzetekről szóló rendelet szabályoz, melynek ide vonatkozó részét csatoljuk.

 

A rendelési időn belül telefonos időpontegyeztetés szükséges, ezért kérjük hívják az Önök utcájához tartozó orvosi rendelő telefonszámát vagy ha bizonytalanok, hogy melyik körzethez tartoznak tárcsázzák a 06-70-315-7950-es önkormányzati vonalat.

 

TÁJÉKOZTATJUK továbbá a tisztelt lakosságot, hogy az orvosok tájékoztatása szerint átmenetileg nincs lehetőség átjelentkezésre, az orvosok nem tudnak új, másik körzetből érkező beteget átvenni. Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Scroll to Top