Kedves Tibor!

 

A vita megszervezéséhez idő kell. Ezt te mint politikus nagyon jól tudod. A terem foglalás, a promóció, a feltételeknek való megfelelés, a létszám miatt a hatóság értesítése mind mind idő. A kérdésem csak annyi lenne, hogy a szeptember 14-i dátum neked megfelel-e? Nekem az a lényeg, hogy a jelöltek meg tudjanak állapodni egy időpontban, amit a választók elé lehet vinni. Pont a kampány közepén leszünk, így lehetőséged lenne a programod elemeit kifejteni a választóid elött. Hisz ez a cél nem?

 

Üdvözlettel:

Magyar Jani

 

 

Tisztelt Magyar János!

 

Alkalmatlan jelöltekkel nincs miről vitázni! Ez az első szempont amelyet – Liptay, Springer és Fila Urak esetében – mint mélységes meggyőződésemet szeretném „mentségemre” felhozni.

A második ok amiért nem: 13 éve vezetem a választók nagy többségének bizalmából Kerepest, 2013 óta pedig Kerepes városát. Akit érdekel, az tehát tisztában lehet polgármesteri alkalmasságommal.

Arról, hogy a település hogyan fejlődjön tovább, az vitán felül áll: úgy vagy jobban mint eddig.

(Gyuricza Lászlóról, aki a legfrissebb jelölt, róla a fentieket mivel még nem ismerem eléggé nem állítom. Őt meghívom egy közös beszélgetésre személyes ambícióit illetően).

 

Üdvözlettel:

                         Franka Tibor

                        polgármester

Scroll to Top