Igazgatási szünet lesz a kerepesi Városházán 2024. július 29. – augusztus 9. között!

Igazgatási szünet lesz a kerepesi Városházán július 29. - 2024. augusztus 9. között!

Szabadság miatt a vérvétel szünetel 2024.augusztus 5–16. között. Megértésüket köszönjük!

Szabadság  miatt a vérvétel szünetel 2024. augusztus 516. között. Megértésüket köszönjük!

Összefoglaló a május 17-i nyilvános rendkívüli

Képviselő-testületi ülésről

A 2. pontban elfogadták a Vörösmarty, Alföldi, Juhász Gyula utcák, Magtár tér útépítésével és csapadékvíz-elvezetésével, valamint az Alföldi utcai parkolókkal, Magtár tér út- és csapadékvíz elvezetéssel, Mártírok és Dessewffy utca útépítés és csapadékvíz elvezetésével és a Szőlősor járda felújításával kapcsolatos közbeszerzési eljárás (ajánlati felhívás, illetve ajánlattételi dokumentáció) anyagait.

A 3. pontban az illegális hulladéklerakás megelőzésére szolgáló járőrszolgálat ellátására vonatkozó beszerzési eljárást tárgyalták. Kerepes Város Önkormányzat Képviselő-testülete a „Hulladékkal szennyezett önkormányzati területek időszakos őrzése” feladat ellátására lefolytatott beszerzési eljárását érvényesnek és eredményesnek minősítette. Franka Tibor polgármester a testületi ülésen a 3. ponttal kapcsolatban elmondta, hogy kétségtelenül vannak eredmények, a biztonsági cég emberei teljesítik a szolgálatot. A Városüzemeltetési Kft. korábbi épületében kaptak egy helyiséget, a Mogyoródi úton és a Gyár utcában 24 órában járőröznek.  Elmondta, hogy a Gyár utcában a szemét elszállítását megkezdték, a forgalom megállt, egy-két lomot szállító autó még bemegy két családhoz. A polgármester még az ülés előtt beszélt a gödöllői rendőrkapitánnyal is, hiszen korábban a szabadnapos rendőrök alkalmazásáról is döntöttek.

 

Friss!: a szabadnapos rendőrök foglalkoztatásával kapcsolatban a gödöllői rendőrséggel a  tárgyalások jó úton haladnak. Várhatóan június 1-jétől a városban egy közterület-felügyelőt is foglalkoztatnak, aki személyi béralku alapján (emelt bérért) jelentkezett az állásra. A közterület-felügyelővel egy polgárőrt is megfizetnének, aki a közterület-felügyelővel közösen látná el a szolgálatot.

(A testületi ülésről bővebben a jegyzőkönyvet a város honlapján, itt olvashatják.)

Scroll to Top