Megkezdődött Kerepes Város egyik legfontosabb beruházása, mely érinti az iskolát, a bölcsődét és a hivatalt. Ebben a térségben naponta több mint félezer gyerek az őket szállító szülők és a hivatalt felkeresők fordulnak meg, az utóbbi években szinte lehetetlen volt biztonságosan közlekedni.

Ráadásul az iskolát hál’ Istennek tovább kell bővíteni, ami még szükségessebbé teszi az út, a járda és a parkoló építését. Mérföldkő a város életében az oktatási és hivatali központ infrastruktúra témájának fejlesztése. A Juhász Gyula utcától indulva épül az út, a vízelvezetés és hosszú parkolózóna.

A kivitelező az Árla Kft igyekszik a lehető legkevesebb fennakadást okozni, de biztosan előfordul majd bosszantó helyzet, közlekedési anomália, amiért mindenki megértését kérjük. A beruházás reményeink szerint, ha az időjárás is partner lesz akkor még az idén elkészül.

Ha megtetszenek figyelni, akkor elsőként az Alföldi úti járdát újítottuk fel a gyalogos közlekedés érdekében most pedig a járműforgalom biztosítása a célunk. A komplett munkák értéke meghaladja a 70 millió forintot a járdával együtt pedig a 100 milliót

 Franka Tibor

 polgármester

Scroll to Top