Szervusz Kerepes újság októberi szám

A honlapon már olvasható a Szervusz Kerepes októberi online száma. Az újságban 20 oldalon közéleti hírek, felhívások, kulturális ajánló, hitélet, magazin témák, eseménynaptár, közérdekű információ stb. várja az olvasókat minden hónapban.

Rövid ízelítő a tartalomból:

Az októberi szám a Hónap eseményei rovatban beszámol a Szár-hegyen található Bozótmíves tanösvényről és a Szilas-patak mentén kialakított Forrásvölgy tanösvényről.

A Hírekben a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatról, a helyi buszjárat kapcsán meghirdetett pályázatról, valamint az elmúlt időszakban történt eseményekről is olvashatnak.

A Képviselőnk rovatban Nagy László többek közt a Gyár utcai projektről és Kerepes fejlődési lehetőségeiről beszél, valamint a Családunk rovatban iskolaigazgatóként a Széchenyi iskola helyzetéről és az oktatásról tájékoztatja az olvasókat.

A Példás polgárunk rovatban interjút olvashatnak Rezi Kató Gáborral, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgató-helyettesével hivatásáról, Kerepes régészeti jelentőségéről és a városról.

A Nemzetiségek rovatban a német, szlovák és román nemzetiségi önkormányzatok hírei olvashatók. A három nemzetiségi önkormányzat közös találkozójáról, fórumáról a Hagyományok rovat is beszámol.

Az Önkormányzat rovatban a testületi ülés beszámolója mellett a polgármester írása olvasható az Egészségügyi Centrumról.

A Kultúra rovatban a Szabó Magda Könyvtár játékra invitálja az olvasókat.

Az Életmód rovatban a 25 éves kerepesi Tölgyfa Patika közelgő születésnapi rendezvényéről ad tájékoztatást a patika vezetője, továbbá a szabadtéri edzőgépek használatához is olvashatnak tippeket.

Nyomtatott formában az újság a postaládákba október 20-a körül érkezik. A terjesztéssel kapcsolatos panaszok orvoslása érdekében kérjük, hogy aki október 24-éig nem kap újságot, az névvel, címmel jelezze ezt a kiadó elérhetőségein személyesen, levélben, telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken: 2144 Kerepes, Vörösmarty u. 2., 0628/561-054, ugyfelszolgalat.kht@kerepes.hu

Scroll to Top