A Luca-napi vásárt egészen közel tartottuk a valódi ünnephez, december 12-én, szombaton, így töltve meg kellemes elfoglaltsággal a kötelező szombati munkanapot.

A vásárra való készülődés hetekkel megelőzte az ünnepet, iskolánk pedagógusai, a gyerekek és a szülők összefogásának köszönhetően kézműves termékek sokasága készült el. Fából esztergált asztaldíszek, kézzel festett művészi alkotásnak is beillő sütemények, száraztészta alapú fenyődíszek, gyerekek keze alól kikerülő bámulatosan ötletes papírdíszek, textilből varrt állat- és angyalmotívumok, horgolt- és kötött csodák sorakoztak az asztalokon.

A kisebbek szülői és tanári segítséggel adták-vették a portékákat, a nagyobbak bizony már önállóan álltak a „pultok” mögött és számolták a visszajárót.

A sikeres rendezvény lebonyolításáért köszönetet mondunk mindenkinek, aki támogatta a vásárt, segítette munkánkat. Köszönet jár a szülőknek és tanároknak fáradhatatlan munkájukért, köszönet a kisdiákoknak a készülődésért és köszönjük az iskolavezetésnek a támogatást. Áldott, békés ünnepeket kívánunk minden olvasónknak és családjának.

Scroll to Top