Lakossági tájékoztatás!

Tisztelt lakosság!

A szolgáltató Dél - Pest Megyei Viziközmű Szolgáltató Zrt.  arról értesítette Önkormányzatunkat, hogy az elmúlt 3 évben megnövekedett új bekötések veszélyeztetik a kapacitást, ezért azonnali hatállyal megszünteti az új bekötések igényeinek befogadását.

Az új jegyző bemutatása

dr. Ferencz Dóra

1970. 08.10-én született Ózdon, az általános iskola befejezése után a Berze Nagy János Gimnáziumban tanult tovább Gyöngyösön, 1993-ban elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, 1999-ben pedig az ELTE Állam - és Jogtudományi Karán jogász végzettséget szerzett. Közigazgatási szakvizsgáját 1999-ben tette le, 2003-ban pedig a jogi szakvizsgát is megszerezte.

Az eltelt években vezetői tapasztalatokat szerzett:

Kerepes Város új jegyzőjének kinevezése

Kerepes Város új jegyzőjének kinevezése

Tájékoztatásul közlöm, hogy a jegyzői pályázat - mivel Oláh János jegyző közös megegyezéssel távozott - 2018. augusztus 3-án lezárult. Önkormányzatunkhoz összesen tizenegy pályázat érkezett, ami nagy érdeklődésnek számít, vagyis ennyien vezetnék szívesen városunk hivatalát.

A tizenegy jelentkező közül nyolc doktori címmel rendelkezik, és a többség eddigi munkahelyét tekintve alkalmas. Sajnos öten ennek ellenére nem feleltek meg a pályázat szigorú feltételeinek.

Tájékoztatás hőségriadó miatti rövidített munkarendről

A Kerepesi Polgármesteri Hivatal a II. fokú hőségriasztás miatt rövidített nyitva tartással dolgozik, ami az ügyfélfogadás rendjét nem érinti, az változatlan maradt.

A Hivatal minden nap fél órával előbb zár a héten.

Szerda: 8:00-16:00-ig

Csütörtök: 8:00-15:30-ig

Péntek: 8:00-13:00-ig tart nyitva.

Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.

Franka Tibor

Polgármester

 

Scroll to Top