Tisztelt Kerepesi Polgárok!

Mindannyian tudjuk, hogy az elmúlt években sajnos több volt az elégedetlenség, a viszály, mint a béke. Forrtak az indulatok vélt vagy valós sérelmek miatt. Mindez az elmúlt két hónapban minden idők legmocskosabb kampányához vezetett.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez egy háború volt, ami a város vezetői posztja érdekében eszközökben, moralitásban nem válogatva egy robbanás közeli állapotba sodorta a kerepesi közéletet.

A kampánynak azonban vége és a választók többségi akarata alapján engem ért az a megtiszteltetés, hogy az elkövetkező öt évben vezethetem Kerepest.

Már a kampány elején megfogadtam, hogy bármilyen mocskot, eltúlzott, félremagyarázott gyalázatot kapok, nem reagálok és ezt - habár időnként nagyon nehéz volt - betartottam.

Most, hogy a kampánynak vége, szeretném, ha a város lehiggadna és lezárulna a békétlenség.

Tisztában vagyok az elmúlt időszak negatív és pozitív eredőivel egyaránt. Akik támogattak, azoknak hálás vagyok és igyekszem megszolgálni a bizalmukat. Akik támadtak, azokkal szemben viszont szeretnék élni a megbocsátás lehetőségével.

Megtehetem és meg kell tennem azt, hogy a város érdekeit szem előtt tartva átlépjek az önérzetemen, a büszkeségemen és objektív alapon, az elmúlt időszak történéseit leválasztva a véleményalkotásomról, tudjak mindenkire tekinteni.

Ebben a szellemben kezdem meg ezt az öt évet és bízom benne, hogy a példám ragadós lesz. Bízom abban, hogy a csapatunkat/személyemet korábban nem támogató, de Kerepesért hozzánk hasonlóan tenni akaró emberek közül sokan (remélem mindenki) fognak így gondolkodni.

Bízom abban, hogy valóban létezik nemzeti minimum és bizonyos kérdésekben politikai hovatartozás, személyes ellentétek nélkül tudunk egységet képviselni.
Mert Kerepes valóban többre képes! Csak rajtunk múlik!

Gyuricza László

Scroll to Top