Tisztelt Lakosság!

 

A Panoráma Lakópark ivóvíz- és szennyvíz hálózatok vízjogi üzemeltetési engedélyeinek véglegessé (jogerőssé) válása fogja lehetővé tenni az önkormányzatnak, hogy ezek a hálózati rendszerek műszaki átadás-átvételét követően üzemeltetésre átadásra kerüljenek a DPMV Zrt részére. Ha üzemeltetésre átadtuk a rendszert, majd ezt követően köthet rá a lakosság.

Az üzemeltetési engedélyek véglégessé válását követően a lakóközösség és az önkormányzat ügyvédjének kell a szükséges dokumentumokat előkészíteni, hogy ezek aláírását követően az üzemeltetési folyamat és a lakossági rákötések elindulhassanak.

 

A jelenlegi helyzet: rendelkezünk a víz üzemeltetési engedély véglégessé válásáról szóló értesítéssel.
Az engedélyezési eljárást lefolytató hatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Hatóságtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy pár héten belül, a szennyvízhálózat üzemeltetési engedély véglégessé válása is megtörténik.

 

Az ügyvéd urakat értesítettem (Panoráma, önkormányzati ügyvéd) az események felgyorsulásáról, kérve őket, hogy mielőbb készítsék el a szükséges dokumentumokat, hogy mielőbb kerülhessenek üzemeltetésre a rendszerek, és a Panoráma Lakópark érintett lakossága tudja a közművekre való rákötését bonyolítani.

Gyuricza László
polgármester

Scroll to Top