SZIGORÚ LOMTALANÍTÁS

A 2017. június 10-én, szombaton sorra kerülő, összesen 14 pontra szervezett lomtalanítást a polgármester az alábbi szigorításokkal igyekszik közbiztonságilag és közegészségügyileg a legmegnyugtatóbb módon levezényelni.

  • A gödöllői rendőrkapitány személyesen biztosítja 10-én, szombaton, 8 és 14 óra között városunk két körzeti megbízottjának jelenlétét. Amennyiben szükséges, a kistarcsai rendőrség a tevékenység hatékonysága érdekében plusz segítséget nyújt.

tel.: 0620/421-115 Göbölös Ferenc

        0670/342-0582 ügyelet

  • Az önkormányzat 4 biztonsági őrt szerződtetett 8 és 16 óra között a legrendetlenebb gyűjtőpontokra pl. Szőlő utca, HÉV átjáró, stb., akik szükség esetén megteszik a megfelelő lépéseket a törvényes rend fenntartása érdekében.
  • A Kerepes Községszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 7 személlyel vesz részt a szigetek őrzésében és a szükséges fizikai tevékenységben.
  • Az Új Kerepesi Polgárőrség tagjai is részt vesznek a közbiztonság fenntartásában.

Igyekszünk a más településekről érkező „illegális” szemetelőket, valamint a kétes külsejű és szándékú guberálókat a vonatkozó törvények szigorú betartatásával kiszűrni, és ha kell büntetni. Mindebben segítségünkre lesz a városban kiépített kamerarendszer.

Ha valaki betegsége okán nem tudja a helyszínt megközelíteni, kérjük jelezze a Kerepesi Polgármesteri Hivatal alábbi elérhetőségeinek egyikén, vagy személyesen a hivatal ügyfélszolgálatán legkésőbb 2017. június 9. (péntek) 14 óráig, tel.: 0628/561-050, (e-mail: titkarsag@kerepes.hu) és igyekszünk biztosítani, hogy szükség és igény esetén fel tudja venni a kapcsolatot a Kerepes Községszolgáltató Kht-val.

Valamennyi kerepesi lakost arra kérem, hogy szigorúan tartsa be a lomtalanítás időpontját, azaz reggel 8 órától délután 14 óráig használja ki az ingyenes lehetőséget. Mivel a szolgáltató délután már nem szállít, így később hulladékot tilos a pontokra lerakni.

 

Franka Tibor

polgármester

Scroll to Top