Lakossági felhívás lakcímrendezésre

Országszerte folyik a Központi Címregiszter (KCR), az ország valamennyi címét lefedő cím-adatbázis feltöltése. Ezúton kérem a lakcímváltozással érintett címen lakó, vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosságot, hogy amennyiben még nem jelentkeztek át az új címükre, s így a lakcímet igazoló hatósági igazolványukon (lakcímkártyájukon) még a régi cím szerepel, a jogerős jegyzői határozattal előzetes időpontkérést követően keressék fel a Gödöllői Járási Hivatal Okmányirodai Osztályát (2100 Gödöllő, Kotlán Sándor u. 1.)!

Amennyiben nincs a birtokukban jogerősített döntés, annak érdekében keressék fel a Kerepesi Polgármesteri Hivatalt (2144 Kerepes, Vörösmarty u. 2., telefonos egyeztetés az alábbi közvetlen telefonszámokon: 06-28/561-063, 06-28/561-064, 06-28/561-065)!

A régi címre szóló lakcímkártyák érvénytelenítésre kerülnek!

A KCR során kapott új címre szóló lakcímkártyájuk egyrészt a hivatalos ügyeik intézéséhez, másrészt választójoguk gyakorlásához is nélkülözhetetlen. A központi névjegyzék ugyanis már a választópolgárok új címe alapján kerül összeállításra.

A lakcímrendezéssel kapcsolatos fáradságukat megköszönve kérem szíves együttműködésüket! 

Oláh János jegyző

Scroll to Top