Igazgatási szünet lesz a kerepesi Városházán 2024. július 29. – augusztus 9. között!

Igazgatási szünet lesz a kerepesi Városházán július 29. - 2024. augusztus 9. között!

Szabadság miatt a vérvétel szünetel 2024.augusztus 5–16. között. Megértésüket köszönjük!

Szabadság  miatt a vérvétel szünetel 2024. augusztus 516. között. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Kerepesi Nyugdíjasok! Kedves Szépkorú Hölgyek és Urak!

Hosszú évek óta szép hagyomány városunkban, hogy az Idősek Napja alkalmából, Kerepes Város Önkormányzata meghívja a településen élő 65 év feletti személyeket köszöntésre, ajándékműsorra és egy szerény vendéglátásra.

Talán többen várják a postaládájukban a személyre szóló meghívót, amely invitál a rendezvényre és a program pontos időpontjáról és tartalmáról értesíti a címzetteket.

A személyes meghívók kiküldése az EU Tanács és Parlament 2016/679. számú általános adatvédelmi/ GDPR rendelkezés értelmében, az életbe lépést (2018. május 25.) követően nem lehetséges, ezért a helyi írott sajtó által, nyomtatott tájékoztatóinkkal,  illetve elektronikus felületeinken keresztül tájékoztatjuk és hívjuk Önöket erre, - és valamennyi programunkra.

Megértésüket ezúton is köszönjük, illetve kérjük Önöket, lehetőségeik szerint adják hírül kortársaiknak, nyugdíjas kerepesi ismerőseiknek, hogy változatlan szeretettel hívja az érintetteket Idősek Napi rendezvényére Kerepes Város Önkormányzata a Forrás Művelődési Házba.

A művelődési házhoz a rendezvényre ingyenes buszjárat indul 14.30-kor a szilasligeti buszfordulótól a szokásos útvonalon, 14.45-kor a kerepesi HÉV állomástól folytatja útját, 14.55-re ér a templomhoz. Vissza ugyanezen az útvonalon megy, 16.45-ös indulással.

Kérdéseikre az alábbi elérhetőségeken szívesen válaszolunk: T:28/560-360, 20/559 89 21  info@kerepesmuvhaz.hu

Szeretettel hívjuk és Várjuk Önöket!

 

Hajdú Zsófia Csenge
intézményvezető
Forrás Művelődési Ház

Scroll to Top