Tisztelt Kerepesi Nyugdíjasok! Kedves Szépkorú Hölgyek és Urak!

Hosszú évek óta szép hagyomány városunkban, hogy az Idősek Napja alkalmából, Kerepes Város Önkormányzata meghívja a településen élő 65 év feletti személyeket köszöntésre, ajándékműsorra és egy szerény vendéglátásra.

Talán többen várják a postaládájukban a személyre szóló meghívót, amely invitál a rendezvényre és a program pontos időpontjáról és tartalmáról értesíti a címzetteket.

A személyes meghívók kiküldése az EU Tanács és Parlament 2016/679. számú általános adatvédelmi/ GDPR rendelkezés értelmében, az életbe lépést (2018. május 25.) követően nem lehetséges, ezért a helyi írott sajtó által, nyomtatott tájékoztatóinkkal,  illetve elektronikus felületeinken keresztül tájékoztatjuk és hívjuk Önöket erre, - és valamennyi programunkra.

Megértésüket ezúton is köszönjük, illetve kérjük Önöket, lehetőségeik szerint adják hírül kortársaiknak, nyugdíjas kerepesi ismerőseiknek, hogy változatlan szeretettel hívja az érintetteket Idősek Napi rendezvényére Kerepes Város Önkormányzata a Forrás Művelődési Házba.

A művelődési házhoz a rendezvényre ingyenes buszjárat indul 14.30-kor a szilasligeti buszfordulótól a szokásos útvonalon, 14.45-kor a kerepesi HÉV állomástól folytatja útját, 14.55-re ér a templomhoz. Vissza ugyanezen az útvonalon megy, 16.45-ös indulással.

Kérdéseikre az alábbi elérhetőségeken szívesen válaszolunk: T:28/560-360, 20/559 89 21  info@kerepesmuvhaz.hu

Szeretettel hívjuk és Várjuk Önöket!

 

Hajdú Zsófia Csenge
intézményvezető
Forrás Művelődési Ház

Scroll to Top