Tisztelt Adózók!

Figyelem!

2023. évi adó-egyenlegértesítők (sárgacsekk) kézbesítése lezárult!

 

Amennyiben valamilyen okból nem áll rendelkezésükre a befizetésre szolgáló készpénz-átutalási megbízás („csekk”), és befizetésüket más módon nem tudják teljesíteni, úgy jelezzék azt adócsoportnak:

 

E-mail: ado@kerepes.hu

Személyesen ügyfélfogadási időben: Hétfő: 8:00 - 12:00, 13:00 - 17:30, 

 Szerda: 8:00 - 12:00, 13:00 - 16:00,

 Péntek: 8:00 - 12:00

A pénzforgalmi számlanyitásra nem kötelezett adózók esetében az I. félévre postázott egyenlegértesítő küldemény a II. féléves kommunális adófizetési kötelezettséget tartalmazó készpénz-átutalási megbízásokat („csekk”) is tartalmazta. Ennek alapján az adóhatóság a II. félévi kötelezettségekről újabb értesítőt, készpénz-átutalási megbízást nem fog küldeni.

Természetesen a pénzforgalmi számlanyitásra nem kötelezett adózóinknak továbbra is lehetőségük van adófizetési kötelezettségeiket teljesíteni otthonról bankkártyával a https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap  honlapon (ügyfélkapus azonosítás után az „Adók, díjak, illetékek befizetése” csempét választva) vagy banki átutalással.

Javasoljuk, hogy éljenek valamelyik otthonról indítható elektronikus fizetés lehetőségével.
 

Magánszemélyek kommunális adója számlaszáma: 10402142-49545248-56551124

Átutalásnál kérjük, hogy az adót adózóként utalják el, a közleményben az adózó adóazonosító jelét feltüntetve.

Az E-önkormányzat Portál (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) az önkormányzati adószakrendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. Az adózó vagy meghatalmazottja a Portálról tudja az adóegyenlegét ellenőrizni. A Portál használatára vonatkozó részletes tájékoztatót elérhetik itt: https://ohp-20.asp.lgov.hu/tajekoztato

 

Tisztelettel:

Dr. Ivicz Mihály Zsolt

Adó- és pénzügyi osztályvezető

Scroll to Top